Ana Ivanović u četvrtfinalu

Najbolje rangirana srpska teniserka Ana Ivanović pobijedila je u osmini finala Kupa Kremlja u Moskvi Valeriju Solovjevu iz Rusije sa 2:0 (6:1, 6:4).
102 pregleda 7 komentar(a)
Ana Ivanović, Foto: Reuters
Ana Ivanović, Foto: Reuters
Ažurirano: 18.10.2012. 11:19h

Najbolje rangirana srpska teniserka Ana Ivanović pobijedila je u osmini finala Kupa Kremlja u Moskvi Valeriju Solovjevu iz Rusije sa 2:0 (6:1, 6:4), nakon sat i šest minuta igre. Ivanovićeva je odlično servirala u prvom setu, jedine probleme imala je u prvom gemu, kada se suočila sa tri brejk lopte, ali je uspjela da ih spasi i potom u naredna dva gema dođe do prednosti od 3:0.

U četvrtom gemu Ivanovićeva je lako oduzela servis Ruskinji. U drugom setu 12. teniserka svijeta pritiskala je servis Solovjeve, ali do brejk lopti došla je tek u sedmom gemu, kada je i uspjela da iskoristi prvu od dvije vezane i oduzme servis Ruskinji.

Ivanovićeva je u naredna dva servis gema uspjela da sadrži svoj servis i tako se plasira u naredno kolo Kupa Kremlja. Ona će se u četvrtfinalu sastati sa boljom iz duela između Srpkinje Vesne Dolonc i Simone Halep iz Rumunije.

Bonus video: