Đoković testerom sjekao rekete nakon poraza od Del Potra!

„To ne može neko koga ne interesuje rezultat. Njemu su glavni ciljevi ove godine bili Rolan Garos i Igre”, rekao je predsjednik OKS Vlade Divac za „Sportski žurnal”
0 komentar(a)
Novak Đoković, Foto: Beta AP
Novak Đoković, Foto: Beta AP
Ažurirano: 22.08.2012. 13:18h

Predsjednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac otkrio je koliko je Novak Đoković bio razočaran porazom u borbi za bronzu na Olimpijskim igrama u Londonu.

Đoković je u meču za 3. mjesto izgubio od Huan Martina del Potra, a Divac je otkrio da je Novak poslije meča rekete isjekao motornom testerom!

„Poslije meča sam došao kod njega. Znate li šta je radio? Testerom je od muke sjekao sve rekete. To ne može neko koga ne interesuje rezultat. Njemu su glavni ciljevi ove godine bili Rolan Garos i Igre”, rekao je Divac za „Sportski žurnal”.

„Pogledao me je i rekao: 'Vlade izvini'. Odgovorio sam mu: 'Ništa nemoj da se izvinjavaš, ti si bio, sada si i bićeš šampion. Hoću da ti se zahvalim što si predvodio ekipu, što si igrao za medalju. Nisi uspio, sport je takav. Ali si veliki šampion'. Nikad nisam vidio nekoga da ima takvu energiju da se bori za medalju i Srbiju. To je zarazno”, dodao je Divac.

Predsjednik OKS i proslavljeni košarkaški reprezentativac ništa ne zamjera ni Đokoviću, ni Miloradu Čaviću, od koga se takođe oćekivala medalja u Londonu.

„Ništa im ne zamjeram. Apsolutno ništa. Dali su sve, došli u situaciju da osvoje odličje. Bio sam na Čavićevoj trci. Sjetio sam se kroz šta je sve prošao. Imao je tešku operaciju leđa, a uspio je da se vrati i bude evropski šampion. I u Londonu je bio blizu”, istakao je Divac.

Bonus video: