Voznijacki najseksipilnija teniserka svijeta

Prva teniserka svijeta donila nagradu koja nosi ime "Ana Ivanović", kojoj je "zabranjeno" da se takmiči za ovu titulu
0 komentar(a)
Karolina Voznijacki, Foto: Reuters
Karolina Voznijacki, Foto: Reuters
Ažurirano: 22.01.2012. 11:38h

Dankinja Karolina Voznijacki, kako prenosi B92, proglašena je najseksipilnijom teniserkom na svijetu u izboru sajta tennisreporters.net.

Voznijacki je tako dobila nagradu popularno nazvanu “Ana Ivanović“ još prije dvije godine, kada je sajt zabranio srpskoj teniserki da učestvuje u izboru, uz obrazloženje da je bez konkurencije najljepša i najseksipilnija dama “bijelog sporta”.

Zanimljivo je da je Ivanovićevoj zabranjeno učešće u izboru pošto je pet godina zaredom osvajala titule, a isti slučaj je kod muškaraca bio sa Maratom Safinom.

Prva teniserka svijeta do titule najseksipilnije teniserke u 2011. godine došla je ispred svoje prethodnice Marije Kirilenko, dok su njih dvije slijedile Marija Šarapova i Julija Gerges.

Titula najseksipilnijeg za 2011. ponovo je otišla u ruke Rafaela Nadala, a on je na putu do nagrade "Marat Safin“ došao ispred sunarodnika Fernanda Verdaska i Felisijana Lopesa.

Isti sajt proglasio je i pobjednike u drugim katerogorijama, pa su najboljim teniserom i teniserom proglašeni Novak Đoković i Petra Kvitova.

Nagrada za najveći napredak kod muškaraca otišla je u ruke Mardiju Fišu, dok je Janko Tipsarević zauzeo drugo mjesto, a kod žena je ta čast pripala Andrei Petković.

Najbolji meč u muškoj konkurenciji odigrali su Đoković i Rodžer Federer u polufinalu US Opena, a kod žena Samanta Stosur i Kirilenko na istom turniru.

Titulu za novajliju godinu podijelili su Bernard Tomić i Anastasija Pavljučenko.

Bonus video: