Raonić: Mogu da pobijedim Tipsarevića u finalu

"Za mene je veoma važan sutrašnji meč, jer poštovanje koje dobijate kao pobjednik turnira je drugačije", rekao je Raonić uoči prvog međusobnog meča sa Tipsarevićem.
0 komentar(a)
Miloš Raonić, Foto: Beta AP
Miloš Raonić, Foto: Beta AP
Ažurirano: 07.01.2012. 18:03h

Kanadski teniser Miloš Raonić izjavio je danas da misli da može da pobijedi u finalu prvog nosioca turnira u Čeneju Janka Tipsarevića, trenutno devetog na ATP listi.

Tipsarević je u polufinalu pobijedio igrača iz kvalifikacija Japanca Goa Soeda sa 2:0, dok je Raonić savladao Španca Nikolasa Almagra - 10. na ATP listi sa 2:0.

"Za mene je veoma važan sjutrašnji meč, jer poštovanje koje dobijate kao pobjednik turnira je drugačije", rekao je Raonić uoči prvog međusobnog meča sa Tipsarevićem.

On je dodao da će u finale ući sa pozitivnim emocijama.

"Veoma sam srećan kako serviram i ukoliko budem u mogućnosti da se odbranim, znam da imam dobre šanse da sjutra pobijedim", rekao je 21-godišnji Raonić, koji je 2011. počeo kao 156. igrač i došao do najboljeg ranga u karijeri do 25. mjestu na ATP listi.

Kanadski teniser, rođen u Podgorici, trenutno je 31. igrač svijeta, a do sada je četiri puta savladao igrače iz "top 10".

Bonus video: