Đoković: Moram puno bolje

"Mnogo bih volio da osvojim ovaj turnir, iako već mjesec i po ne igram najbolje što mogu. Bila bi to kruna svega onog što sam uradio", izjavio je Đoković.
0 komentar(a)
đoković, Foto: Reuters
đoković, Foto: Reuters
Ažurirano: 22.11.2011. 11:30h

Prvi reket svijeta Novak Đoković pobjedom je otvorio završni turnir Mastersa u Londonu, ali je protiv Čeha Tomaša Berdiha morao da preživi jedan brejk minuna u trećem setu, kao i meč loptu protivnika.

"Bio je ovo moj najteži meč od US opena. Nisam zadovoljan svojom igrom, svjestan sam da to nije bila moja vrhunska partija, ali je na kraju ipak stigla pobjeda", izjavio je Đoković.

Pobjednički krik srpskog tenisera nakon pobjede u taj-brejku trećeg seta možda je i na najbolji način demantovao procjene da je 24-godišnji Beograđanin "zasićen tenisa" nakon sezone iz snova.

Iako daleko od svoje prava forme, Đoković želi da kreniše godinu onako kako je i počeo - šampionski.

"Mnogo bih volio da osvojim ovaj turnir, iako već mjesec i po ne igram najbolje što mogu. Bila bi to kruna svega onog što sam uradio, fantastičan način da privedem kraju najbolju sezonu moje karijere", izjavio je Đoković.

Na završnom Mastersu u Londonu danas su na programu mečevi drugog kola grupe B. U 15 časova trebao bi da počne duel Conge i Fiša, dok je teniski klasik ostavljen za večenji termnin - Rafa Nadal i Rodžer Federer trebalo bi da istrče na teren O2 arene nešto poslije 21 sat.

Bonus video: