Ako ne nastupi u Bersiju, Đoković će izgubiti 1,6 miliona dolara

Ako nastupi u Bersiju, Novak će se u drugom kolu sastati sa Hrvatom Ivanom Dodigom, jer je u prvom slobodan.
0 komentar(a)
Đoković, Foto: Beta AP
Đoković, Foto: Beta AP
Ažurirano: 08.11.2011. 23:25h

Kako je objavio na svom profilu na Tviteru, Novak Đoković je večeras oko 19 časova sletio u Pariz. Sprski teniser je, takođe, dodao da će na sljedeća dva treninga videti u kakvom mu je stanju rame, nakon što je obnovio povredu u polufinalu turnira u Bazelu protiv Japanca Nišikorija.

„Upravo sam sletio i uputiću se u Bersi da udarim koju lopticu. Hvala vam na strpljenju. Još ne znam kako će moje rame da reaguje, vidjećemo večeras i sjutra (srijeda) ujutru". Drago mi je što sam se vratio u najromantičniji grad”, napisao je Đoković na Tviteru.

Ako ne bude nastupio u Parizu, Đoković će će ostati bez zagarantovanih 1,6 miliona dolara bonusa predviđenog za nastup na ovom turniru. Novak je već "izgubio" 400.000 dolara jer zbog povrede međurebarnih mišića nije učestvovao na turniru iz Masters serije u Šangaju.

Ako nastupi u Bersiju, Novak će se u drugom kolu sastati sa Hrvatom Ivanom Dodigom, jer je u prvom slobodan. U oba dosadašnja međusobna meča Đoković je slavio, posljednji put ove godine na Australijan openu sa 3:1, kada je hrvatski teniser i uzeo jedini set Novaku...

Bonus video: