Đoković: Da ne mislim da ne mogu da igram sa Rafom ne bih ni dolazio u Barselonu

"Vidio sam u Monte Karlu da idem naprijed, ali da mi trebaju mečevi. Posebno sam zadovoljan što sam prvi put igrao bez bolova i nadam se da će tako biti i u Barseloni", rekao je Đoković
70 pregleda 6 komentar(a)
đoković, Foto: Mundodeportivo.com
đoković, Foto: Mundodeportivo.com
Ažurirano: 24.04.2018. 15:57h

Novak Đoković je imao samo 18 godina kada je prvi i posljednji put igrao u Barseloni.

Sada već davne 2006. izgubio je u prvom kolu od Danijela Himeno Travera.

Srpski teniser sjutra će odigrati drugi meč u Kataloniji, protiv Martina Kližana, u procesu povratka u vrhu svjetskog tenisa. Zatražio je i dobio specijalnu pozivnicu, u želji da odigra što veći broj mečeva do Rolan Garosa,

"Vidio sam u Monte Karlu da idem naprijed, ali da mi trebaju mečevi. Posebno sam zadovoljan što sam prvi put igrao bez bolova i nadam se da će tako biti i u Barseloni", rekao je Đoković.

Žrijeb je "spojio" Đokovića i Rafaela Nadala - njihov duel zakazan je u četvrtfinalu.

"Rano ili ne, to ne možemo da kontrolišemo. Moj plasman je takav da mogu da igram sa Rafom i prije polufinala. Znam da bi svi željeli da vide naš duel, ali imam dva meča prije toga", kazao je Đoković.

Na pitanje da li je spreman da igra sa Nadalom, Đoković je rekao:

"Da ne mislim da sam spreman, ne bi ni dolazio ovdje. Znam da nisam na nivou na kome bih želio da budem, a ne mogu da predvidim budućnost i da znam šta će se dogodi. Mogu, međutim, da uradim sve da se spremim najbolje što mogu, da želim da dođem spreman na Rolan Garos, ali, generalno, najviše se radujem i želio bih da igram svaki dan", kazao je Đoković.

Bonus video: