Pobjeda Zvonarjove

Protivnica Ruskinji u trećoj rundi biće Španjolka Anabel Medija Gariges koja je lako izašla na kraj sa Britankom Lorom Robson (6:2, 6:3)
0 komentar(a)
Zvonarjeva, Foto: REUTERS
Zvonarjeva, Foto: REUTERS
Ažurirano: 31.08.2011. 21:01h

Vera Zvonarjeva se plasirala u treće kolo, ali nije nikog ubijedila da bi mogla da ponovi prošlogodišnji uspjeh kada je stigla do finala. Zvonarjeva je bila bolja od Ukrajinke Katerine Bondarenko sa 2:1 (7:5, 3:6, 6:3) nakon dva sata i sedam minuta velike borbe na „Artur Ešu”.

Protivnica Ruskinji u trećoj rundi biće Španjolka Anabel Medija Gariges koja je lako izašla na kraj sa Britankom Lorom Robson (6:2, 6:3).

Serena Vilijams se poslije dvije godine vratila na US open i njen start je bio prilično lak - dozvolila je samo dva gema mladoj igračici iz Srbije Bojani Jovanovski (6:1, 6:1).

“Bila sam pomalo i pogubljena, pomalo je nestvarno biti ponovo na ovom terenu. Srećna sam jer opet igram u Njujorku, želim da opet uživam u tenisu”, rekla je Serena, koja je na US openu 28. nositeljka.

Trostruka osvajačica US opena će u narednom kolu da se sastane sa Holanđankom Mihaelom Krajiček.

Aleksandra Dulgeru, koja je u prvom kolu eliminisala Petru Kvitovu, doživjela je debakl - u rumunskom okršaju glatko je poražena od Monike Nikulae (6:3, 6:0).

Bonus video: