U Herceg Novom se okupilo 62 veterana iz pet zemalja

Na ovom interesantnom takmičenju, koje već polako dobija obrise tradicionalnog, ove godine je učestvovalo 62 takmičara iz Njemačke, Kanade, Srbije, BiH i Crne Gore.
144 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 29.08.2011. 17:30h

Prethodnog vikenda je u na teniskim terenima SBS Topla u Herceg Novom održan četvrti međunarodni turnir veterana-rekreativaca. Na ovom interesantnom takmičenju, koje već polako dobija obrise tradicionalnog, ove godine je učestvovalo 62 takmičara iz Njemačke, Kanade, Srbije, BiH i Crne Gore.

U konkurencija dama najbolja je bila Hercegnovljanka Olivera Doklestić, koja je u finalu savladala svoju sugrađanku Stelu Kosović rezultatom 9:2.

Najbolji teniser u konkurenciji singl 35+ bio je Baranin Mujo Dapčević, koji je u finalu savladao Svetka Bjelotomića iz Herceg Novog rezultatom 9:2.

U finalu singl 45 + Goran Durković iz Podgorice je slavio sa 9:7 protiv Igora Golubovića iz Beograda, a Durković je slavio i u dublu sa Dapčevićem, savladavši sa 9:3 u finalu Beograđane Golubovića i Zorana Kežića.

U konkurenciji dubl 95 + u finalu su Rale Kotlaš iz Subotice i Đorđe Brajević iz Herceg Novog pobjedili Žara Vukotić iz Nikšića i Gorana Džiknića iz Nikšića sa 9:6.

Na zajedničkoj večeri pobjednicima su uručeni pehari i novčane nagrade, a organizator turnira je teniski kluba „Herceg Novi“, pod pokroviteljstvom „Sport Trend“ –H.Novi, „Opšte privatne bolnice Meljine“, “Atlas-Mont banke“, Opštine Herceg Novi i apartmana „Beleni“.

Bonus video: