Đoković posjetio fudbalere Milana

U Dubaiju, tokom zimskih priprema Milana, Ibrahimović mi je rekao da ću osvojiti Vimbldon, ako Milan osvoji skudeto. To se i ostvarilo - kazao je Đoković za klupsku televiziju Milana
0 komentar(a)
Novak Đoković, Foto: Beta/AP
Novak Đoković, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 22.07.2011. 17:03h

Najbolje rangirani teniser na svijetu, Novak Đoković, posjetio je danas sportski centar fudbalera Milana i kazao da se ostvarilo predviđanje napadača tog kluba Zlatana Ibrahimovića da će, ako “rosoneri” osvoje titulu prvaka Serije A, srpski teniser osvojiti Vimbldon.

- U Dubaiju, tokom zimskih priprema Milana, Ibrahimović mi je rekao da ću osvojiti Vimbldon, ako Milan osvoji skudeto. To se i ostvarilo - kazao je Đoković za klupsku televiziju Milana.

On je 3. jula osvojio najstariji teniski turnir, a fudbaleri Milana su u maju 18. put postali prvaci Italije.

- Sada su pred nama novi izazovi. Vjerujem da Milan može da osvoji Ligu šampiona, a ja da ostanem svjetski broj jedan što je duže moguće.

Srpski teniser je kazao da je prvi put u posjeti sportskom centru Milanelo. On se tom prilikom slikao sa napadačem Antonijom Kasanom i iskusnim Holanđaninom Klarensom Sedorfom, kao i sa predstavnicima stručnog štaba Milana.

- Od igrača, pored Ibrahimovića koji mi je idol, sviđaju mi se skoro svi. Kasano, Pato, Sedorf, Robinjo, takođe i fudbaleri kao što su Gatuzo i Ambrozini, ali i legende poput Neste i Inzagija. Sada kada sam ih sve upoznao i vidio kako rade, imam još više razloga da vjerujem da će Milan nastaviti sa pobedama - poručio je Đoković.

On je dodao da je posjeta Milanelu “specijalan dan” i da je simpatije prema klubu naslijedio od oca, još kada je bio mali.

Bonus video: