Raonić bez polufinala

Miloš Raonić, nije uspio da se plasira u polufinale turnira na travi u njamačkom Haleu.
0 komentar(a)
Ažurirano: 10.06.2011. 17:58h

Miloš Raonić, nije uspio da se plasira u polufinale turnira na travi u njamačkom Haleu. Bolji je u tri seta bio domaći teniser Filip Pečner 2:1 (6:3, 6:7, 6:3).

Neuobičajeno loš servis i neiskustvo u igri na travi odveli su Raonića u poraz. Izuzetno raspoloženi Pečner je odmah na startu osvojio brejk, koji je sačuvao do kraja seta. U drugom je bilo mnogo više borbe i neizvjesnosti. Raonić je propustio priliku za set kod rezultata 5:4, a potom je uspio da se na maestralan način izvuče kod vođstva Njemca od 5:2 u taj - breku, koji je dobio sa 8:6. Ipak, već na startu trećeg seta Pečner je ponovo uzeo brejk, koji je fantastičnim servisom čuvao do kraja meča koji je trajao sat i 54 minuta.

Raonić je imao svega osam asova, za razliku od prethodnih duela koje je riješio u dva seta, a u kojima je direktno iz servisa osvajao po 13 poena.

Ipak, Raonić nije završio takmičenje u Haleu, jer se sa Holanđaninom Robinom Haseom plasirao u finale dubla. Oni su za ulazak u finale sa 2:1 (6:7, 7:6, 10:5), savladali austarlijski par, Lejton Hjuit -i Peter Luščak.

Bonus video: