Raonić sedmi favorit za osvajanje Vimbldona!

Ispred Raonića na svim listama su samo Rafael Nadal, Rodžer Federer, Novak Đoković, Endi Marej, Huan Martin del Potro i Robin Soderling
0 komentar(a)
Raonić, Foto: REUTERS
Raonić, Foto: REUTERS
Ažurirano: 09.06.2011. 12:26h

Igra Miloša Raonića je savršena za travu, jer ima sjajan servis, solidne voleje i odličan forhend.

To su odlično primijetile i svjetske kladionice, na čijim je listama 20-godišnji Kanađanin čak i sedmi favorit za osvajanje Vimbldona!

Momku koji je rođen u Podgorici najviše vjeruje „Ledbrouks“, koji ga je stavio u isti rang sa Tomašom Berdihom i Endijem Rodikom, doduše sa dosta velikom kvotom (40).

Ispred Raonića na svim listama su samo Rafael Nadal (kvota od 2,65 do 3), Rodžer Federer (3 - 3,75), Novak Đoković (3,75 - 4,3), Endi Marej (7-10), Huan Martin del Potro (17 - 21) i Robin Soderling (21 - 35).

U ponudi „Vilijam Hila“, Raonić dijeli osmo mjesto sa Rodikom (34), dok je Berdih ispred njih (26). „Bet 365“ smatra da su Amerikanac i Čeh ispred njega, a u istom rangu je Žo-Vilfred Conga (41).

Ista kvota je i u „Bwinu“, s tim da je sedmu poziciju zauzeo čuveni mataronac Džon Izner (34).

Najveću kvotu na trijumf Raonića nudi „Bet-at-home“, na čijoj je listi Raonić na 10. mjestu, a euro koji se uloži na njega vrijedio bi 50 puta više ukoliko bi Miloš napravio senzaciju na „Ol Ingland klabu“.

Raonić ove sedmice nastupa u Haleu, gdje se igra na travi. Stigao je do četvrtfinala, a u prva dva meča protiv Pabla Anduhara i Tobijasa Kamkea je izgubio 13 gemova u četiri seta.

U sjutrašnjem četvrtfinalu igraće sa Filipom Pečnerom.

Bonus video: