Đoković nezadovoljan: Ovo nijesam smio da izgubim

"Imao sam mnogo propuštenih prilika, a kada se toliko šansi ne iskoristi, onda se ovako završi“, rekao je Đoković
4606 pregleda 0 komentar(a)
Đoković, Foto: Reuters
Đoković, Foto: Reuters

Novka Đoković neslavno je završio američku turneju. Nakon poraza u trećem kolu Indijan Velsa od Filipa Kolšrajbera, srpski tensier je sinoć eliminisan u četvrtom kolu Mastersa u Majamiju.

Ovog puta bolji od Đokovića bio je Španac, Roberto Bautista Agut.

Đoković nakon meča, očekivano, nije bio zadovoljan.

"Nije mi prvi put da rano izgubim na prva dva mastersa. Tako je u ove dvije posljednje sezone. Definitivno ću morati da razmislim kako da se pripremim za sljedeću godinu kada su Indijan Vels i Majami u pitanju", rekao je najbolji tenser svijeta.

Srpski tensier je sjajno počeo meč, prvi set dobio 6:1, da bi u nastavku nakon velike borbe Bautista Agut uspio da preokrene rezultat.

"On je dobar igrač, čestitam mu na odličnom povratku u meč, ali ovo nijesam smio da izgubim. Imao sam mnogo propuštenih prilika, a kada se toliko šansi ne iskoristi, onda se ovako završi“, rekao je Đoković.

Slijedi sezona na šljaci. Početak mastersa u Monte Karlu je zakazan za 14 april. Đoković će vjerovatno propustiti taj turnir. Njegov prvobitni plan je takav da ćemo ga na terenu vidjeti tek na mastersu u Madridu (5. - 12. maj)

„Odrastao sam na šljaci i volim da igram na njoj. Moraću da igram mnogo bolje nego na ova dva turnira“, jasan je Đoković.

Bonus video: