Đoković: Očekujte neočekivano...

"To je veoma nepredvidiva podloga i ništa ne možete očekivati. Jedino možete da očekujete neočekivano, na neki način, i to je mentalni sklop koji imate. Što više igrate, to se osećate komfornije", dodao je Novak
3683 pregleda 0 komentar(a)
Đoković na današnjem meču, Foto: Reuters
Đoković na današnjem meču, Foto: Reuters

Novak Đoković je uz minimalne napore došao do četvrtfinala Mastersa u Monte Karlu, pobjedom nad Amerikancem Tejlorom Fricom sa 2:0 u setovima.

"Probio sam otpor i poslije toga krenuo da igram dosta slobodnije. Odigrao sam dosta dobro. Nije bilo mnogo dugačkih razmena, bilo je dosta neiznuđenih grešaka, sa njegove strane takođe, ali u danu kao što je ovaj pokušavate samo da se držite i donesete dobre taktičke odluke kako biste pobedili", izjavio je Đoković poslije meča.

On je rekao da je šljaka "neočekivana" podloga...

"To je veoma nepredvidiva podloga i ništa ne možete očekivati. Jedino možete da očekujete neočekivano, na neki način, i to je mentalni sklop koji imate. Što više igrate, to se osećate komfornije", dodao je Novak.

Najbolji teniser sveta se u četvrtfinalu Monte Karla sastaje sa Rusom Danilom Medvedevim, protiv kojeg ima tri pobjede u isto toliko duela do sada.

Bonus video: