Savjet Đokoviću: Budi kao Federer, ako hoćeš da budeš broj jedan

“Ljubav i mir možeš da imaš van terena, ali ne na terenu. Taj pristup ne prija Đokoviću. On je vatren igrač, strastven, a to ne pokazuje sada. Tako je bilo i ranije, a kada se probudio pokazao je kakav je", kazao je Rusedski
2888 pregleda 0 komentar(a)
Novak Đoković, Foto: AP
Novak Đoković, Foto: AP
Ažurirano: 19.04.2019. 17:03h

Novak Đoković je i treći turnir zaredom završio rano, ranije nego što se očekivalo, a teniska javnost ponovo se pita - šta se događa sa prvim teniserom svijeta, nakon trijumfa na Australijan openu.

Nekadašnji britanski teniser, a sada analitičar - Greg Rusedski - smatra da je Đoković opet izgubio vatru koju je imao prošle godine.

“Ljubav i mir možeš da imaš van terena, ali ne na terenu. Taj pristup ne prija Đokoviću. On je vatren igrač, strastven, a to ne pokazuje sada. Tako je bilo i ranije, a kada se probudio pokazao je kakav je", kazao je Rusedski.

Bivša slovačka teniserka Danijela Hantuhova je bila slikovita.

"Federer kada izgubi on lijepo čestita rivalu, uvijek kaže da je pobijedio bolji, ali je ljut i bijesan. I zato traje toliko. To je normalna reakcija, a Đokovićeva je danas bila previše učtiva. Ne možeš da budeš broj jedan, ako si srećan zbog protivnika zato što te pobijedio", kazala je Hantuhova.

Đoković je u četvrtfinalu Mastersa u Monte Karlu izgubio od Danila Medvedeva 2:1.

Prethodno je ispao u trećem kolu Majamija, a u drugom Indijan Velsa.

Bonus video: