Đoković: Nikad u politiku, moj život je tenis

Srpski teniser je rekao da je spreman za Rolan Garos, na kojem će nastupiti danas, kao i da je veoma zadovoljan uslovima na pariskom grend slemu
1136 pregleda 2 komentar(a)
Đoković, Foto: Reuters
Đoković, Foto: Reuters

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković izjavio je da nema namjeru da se ikada bavi politikom i da želi da cijelog života bude u sportu.

"Usredsređen sam na porodicu i naravno na tenis. Želim da cijelog života budem u sportu na jedan ili na drugi način. Još ću vidjeti kako to da uradim, ali politikom se neću baviti", rekao je Đoković za današnje Večernje novosti.

Na pitanje lista kako reaguje na kritike povodom njegove podrške hrvatskim sportistima, Đoković je rekao da nekim ljudima ne odgovaraju mir, poštovanje i sklad, nego stalno stanje konflikta.

On je rekao i da je spreman za Rolan Garos, na kojem će nastupiti danas, kao i da je veoma zadovoljan uslovima na pariskom grend slemu, prenosi Tanjug.

"Za Rolan Garos sam se spremao posljednjih nekoliko mjeseci. Uvijek mi je nekako podsvjesno bio u mislima. Želeo sam uvijek da igram najbolje ovdje, to mi je veliki cilj", rekao je Đoković, koji je 2016. osvojio taj turnir.

Bonus video: