ROLAN GAROS

Nadal, Nišikori, Cicipas i Đere u 3. kolu

Rafa je odigrao još jedan lagan meč i za dva sata i 11 minuta "pomeo" kvalifikanta, Njemca Janika Madena sa 6:1, 6:2, 6:4.
2015 pregleda 0 komentar(a)
Rafa Nadal tokom meča sa Madenom, Foto: CHRISTIAN HARTMANN
Rafa Nadal tokom meča sa Madenom, Foto: CHRISTIAN HARTMANN

Akteulni šampion Rolan Garosa Rafael Nadal bez većih problema se plasirao u 3. kolo Otvorenog prvenstva Francuske u tenisu.

Rafa je odigrao još jedan lagan meč na terenu "Suzan Leglen" i za dva sata i 11 minuta "pomeo" kvalifikanta, Njemca Janika Madena sa 6:1, 6:2, 6:4.

Nadal će u šesnaestini finala igrati sa Belgijancem Davidom Gofanom, koji je takođe u tri seta bio bolji od Srbina Miomira Kecmanovića - 6:2, 6;4, 6:3.

Više problema imao je šesti nosilac, mladi Grk Stefanos Cicipas, koji je tek nakon medicinskog tajm-auta Bolivijca Huga Dalijena preokrenuo rezultat - 4:6, 6:0, 6:3, 7:5.

U jednom od najzanimljivijih mečeva dana, Japanac Kei Nišikori je, takođe preokretom, eliminisao domaćeg ljubimca Žo Vilfreda Congu sa 4:6, 6:4, 6:4, 6:4.

Zapažen rezultat ostvario je i srpski teniser Laslo Đere, koji se plasirao u treće kolo pobjedom nad Australijancem Popirinom - 6:4, 7:6, 6:4.

Đere i Nišokori sastaće se u narednoj rundi.

Preporučujemo za Vas