Faktor Đoković: TV prenosi u preko 100 zemalja

Novak Đoković je danas kazao da je "gotovo 100 posto sigurno da će sve biti po planu" i da je ubijeđen da će igrati u Crnoj Gori

7565 pregleda 241 reakcija 4 komentar(a)
Đoković na današnjem treningu u Beogradu, Foto: BETAPHOTO/New Media Team/Srdjan Stevanovic/Starsportphot
Đoković na današnjem treningu u Beogradu, Foto: BETAPHOTO/New Media Team/Srdjan Stevanovic/Starsportphot

Direktor teniskog turnira "Adria tour" i brat najboljeg tenisera svijeta, Đorđe Đoković, otkrio je kako će TV prenosi serije turnira na Balkanu ići u preko 100 zemalja svijeta.

“Odziv iz inostranstva je nevjerovatan. Dnevno dobijamo stotine prijava putem mejla. Prenosiće se u preko 100 zemalja svijeta i drago mi je što smo dobili takav odziv”, kazao je Đoković.

"Adria tour" počinje 13. i 14. juna u Beogradu, sedam dana kasnije je domaćin Zadar, a za 27. i 28. jun je planirano gostovanje u Crnoj Gori.

Novak Đoković je danas kazao da je "gotovo 100 posto sigurno da će sve biti po planu" i da je ubijeđen da će igrati u Crnoj Gori.

Interesovanje u Beogradu je ogromno, prije nekoliko dana rasprodato je 1.000 ulaznica za svega sedam minuta.

“Planiramo i 4.500 ljudi da pustimo na tribine. U razgovoru sa Vladom pokušaćemo da se dogovorimo i ispoštujemo sve njihove odluke. Još su radovi u toku i u posljednjih 10 dana smo napeti. Imamo kratak vremenski rok i turniri imaju godinu da naprave spektakl, a mi imamo tri ili četiri nedjelje”, rekao je Đorđe Đoković.

Bonus video: