Novak me podsjeća na mog Dražena, veliki sportisti su i veliki ljudi

Moguće je da će Novak Đoković do početka turnira ili po završetku posjetiti Šibenik, rodni grad slavnog hrvatskog košarkaša, sportskog idola eks-Jugoslavije

6271 pregleda 298 reakcija 0 komentar(a)
Biserka Petrović, Foto: Printscreen
Biserka Petrović, Foto: Printscreen

Na otvaranju "Adria toura" u Zadru poseban gost biće Biserka Petrović, majka legendarnog Dražena Petrovića.

Moguće je da će Novak Đoković do početka turnira ili po završetku posjetiti Šibenik, rodni grad slavnog hrvatskog košarkaša, sportskog idola eks-Jugoslavije.

"Još ne znam hoće li Novak doći u Šibenik. Takav je bio plan, ali javili su mi da je došlo do nekih izmjena. U svakom slučaju, ako Novak ne uspije da dođe u Šibenik, otići ću ja u Zadar, jer je izlazio želju da budem na otvaranju njegovog humanitarnog turnira u Zadru. Novak je, inače, prije izbijanja epidemije htio da dođe u Draženov muzej u Zagrebu, ali onda se dogodilo što se dogodilo, pa je to odloženo. Što se tiče posjete Šibeniku sigurna sam da će, ako i ne uspije ovaj, doći neki drugi put, jer Novak stalno ljetuje u Dalmaciji, tako da će biti prilika",rekla je za Šibenski portal Biserka Petrović.

Ona je više puta kazala da se divi uspjesima srpskog tenisera...

"Veliki sportisti u pravilu su i veliki ljudi. Takav je i Novak, fantastičan momak, koji dolazi iz prekrasne porodice. Sjećam se kada sam bila u Beogradu, njegovi roditelji bili su stalno uz mene, od tada traje naše prijateljstvo. Jako me podsjeća na Dražena, ta njegova želja da pomogne, bude uz ljude, učini ih srećnim", kazala je Biserka Petrović.

Bonus video: