Rađa uz Novaka: Najlakše je s... po njemu, a učinio je sve da pomogne nama Hrvatima

Uz Đokovića je stao legendarni hrvatski košarkaš Dino Rađa, koji je na na svom fejsbuk profilu napisao da je srpski teniser učinio sve da pomogne Hrvatima u promociji

6247 pregleda 8 komentar(a)
Rađa, Foto: AP
Rađa, Foto: AP

U moru kritika na račun Novaka Đokovića i njegovog "Adria toura", pojavi se i poneka riječ odbrane ideje koje je bila plemenita, ali čija je realizacija bila preuranjena i preambiciozna u ovim vremenima.

Uz Đokovića je stao legendarni hrvatski košarkaš Dino Rađa, koji je na na svom fejsbuk profilu napisao da je srpski teniser učinio sve da pomogne Hrvatima u promociji države i turizma...

"Nevjerovatna je količina s... po Novaku ovih dana. Takmičenje ko će ga više po.... Čovjek je napravio sve da pomogne nama Hrvatima da se promovišemo i da pokušamo spasiti bar dio sezone. I naravno, budi dobar - pojedi g.... Je li bilo grešaka, naravno da jeste. Ali u prvom redu Dimitrov i organizacija, pa tek onda ostali učesnici", napisao je Rađa i dodao:

"Za poređenje pogledajte kafiće, noćne klubove vikendom, utakmice, šetališta, javni prevoz itd. Sve puno ljudi i niko ne nosi ni masku niti se drži distance. Ali naravno da nije baza s... po Anti i Mati. Zato po Novaku udri iz svih oružja. A čovjek je riskirao svoje zdravlje da nama nešto napravi. O časnim sestrama iz Đakova tek pokoja stidljiva rečenica a situacija zasad duplo gora da ne tražim dalje."

Rađa ne vidi potrebu za silnim kritikama organizatora, ali smatra da se svi trebamo bolje držati epidemioloških preporuka.

"Ovo šta se dogodilo pametni će shvatiti kao upozorenje da je virus među nama i da ga treba ozbiljno shvatiti jer smo se svi skupa previše opustili. Usput se vidi da smo bez obzira na status i imanje svi isto podložni virusima i da se moramo bolje držat uputstava", zaključio je Splićanin.

Bonus video: