Đoković: Cijela ova situacija me čini zaista tužnim i praznim

"Želim da ovo neprijatno iskustvo, diskvalifikaciju sa turnira, pretvorim u važnu životnu lekciju, kako bih nastavio da rastem i razvijam se kao čovjek, ali i teniser", naveo je Đoković u poruci dostavljenoj medijima

30204 pregleda 253 reakcija 26 komentar(a)
Đoković, Foto: Reuters
Đoković, Foto: Reuters

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković rekao je da je diskvalifikacija sa Otvorenog prvenstva SAD neprijatno iskustvo.

"Cijela ova situacija me čini zaista tužnim i praznim. Provjerio sam kako se osjeća linijski sudija, i prema informacijama koje sam dobio, osjeća se dobro, hvala Bogu. Njeno ime ne mogu da otkrijem zbog očuvanja njene privatnosti. Jako mi je žao što sam joj nanio takav stres. Nije bilo namjerno. Bilo je pogrešno. Želim da ovo neprijatno iskustvo, diskvalifikaciju sa turnira, pretvorim u važnu životnu lekciju, kako bih nastavio da rastem i razvijam se kao čovjek, ali i teniser", naveo je Đoković u poruci dostavljenoj medijima.

Đoković je diskvalifikovan sa US Opena zbog toga što je na meču osmine finala linijskog sudiju pogodio lopticom.

"Izvinjavam se organizatorima US Opena i svima u vezi sa mojim ponašanjem. Veoma sam zahvalan svom timu i porodici što mi pružaju snažnu podršku, kao i mojim navijačima jer su uvijek uz mene. Hvala vam i žao mi je. Bio je ovo težak dan za sve", dodao je Đoković.

Bonus video: