Đoković: Ovo su mečevi koje presuđuje nekoliko poena

Nisam se osjećao dobro. Nekoliko stvari me je mučilo. Ne bih da ulazim u detalje, da ne ispada da se žalim. On je bio bolji u prvih sat i po, pogodio je sve udarce, a ja se nisam osjećao komforno na terenu - rekao je prvi teniser svijeta

18606 pregleda 232 reakcija 11 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Novak Đoković je nakon pobjede nad Pablom Karenjo-Bustom ocijenio da je bio blizu poraza, te da je nekoliko poena presudilo.

Na startu intervjua je izbjegao odgovor na pitanje šta ga je više mučilo - vrat ili lijeva ruka.

- Nisam se osjećao dobro. Nekoliko stvari me je mučilo. Ne bih da ulazim u detalje, da ne ispada da se žalim. On je bio bolji u prvih sat i po, pogodio je sve udarce, a ja se nisam osjećao komforno na terenu. Ne bih nikom preporučio da radi ovo što sam ja radio - rekao je Đoković, dok se na ekranu iza njega pojavio snimak kako se udara u lijevu ruku.

Još jednom se pokazalo koliko je 33-godišnji Beograđanin mentalno jak, jer su obojica imala po 13 brejk šansi, ali je Novak iskoristio šest, tri više od svog rivala.

- U 2. setu sam bio suočen sa brejk šansama, ali sam nekako uspio da oduzmem servis Pablu i meč se preokrenuo. Ovo su dueli koje presuđuje nekoliko poena, srećan sam što sam ja taj koji je pobijedio - istakao je Đoković.

Bonus video: