Đoković: Nemam nikakva očekivanja od Australijan opena

""Ako bih danas završio karijeru bio bih zadovoljan onim što sam ostvario. Ali nisam još do toga došao. Želim još da igram", kazao je Đoković
0 komentar(a)
Đoković, Foto: Reuters
Đoković, Foto: Reuters
Ažurirano: 11.01.2018. 10:44h

Novak Đoković je kazao nema nikakva od očekivanja od Australijan opena, te da je najvažnije da - igra.

"Bio toliko dugo van terena i moj lakat nije bio sasvim dobro... To je razlog zašto nemam nikakva očekivanja. Zahvalan sam što sam u Australiji i ako budem mogao da igram, biće sjajno. Nadam se da ću biti spreman da odigram dobro. Igrao sam na nekoliko egzibicija i čini se da mogu da igram", rekao je Đoković, koji je danas potpisao sponzorski ugovor sa kompanijom "Asics", čije će patike nositi ubuduće.

Đoković će u prvom kolu igrati sa Amerikancem Donaldom Jangom.

"Startujem sa 14. mjesta, ali to nije važno. Želim samo da počnem da igram mečeve i vidim gdje će me to odvesti. Idemo polako, dan za danom. Radim sve što mogu sa svojim timom, doktorima. Ako budem igrao kao što sam protiv Dominika Tima, biću zadovoljan. Siguran sam da ću za tri ili četiri dana biti najbolji što mogu", rekao je Đoković, naglasivši još jednom:

"Ako bih danas završio karijeru bio bih zadovoljan onim što sam ostvario. Ali nisam još do toga došao. Želim još da igram", kazao je Đoković.

Bonus video: