Podgoričanin Gazivoda smijenio na tronu Cetinjanina Martinovića

Momo Gazivoda osvojio je 7. Ligu teniskih rekreativaca na terenima podgoričkog kluba Gimnazijalac

8217 pregleda 77 reakcija 2 komentar(a)
Gazivoda je bio ubjedljiv u finalu s Minićem, Mišković treći, Foto: TK Gimnazijalac
Gazivoda je bio ubjedljiv u finalu s Minićem, Mišković treći, Foto: TK Gimnazijalac

Trijumfom Podgoričanina Moma Gazivode završeno je sedmo izdanje Lige rekreativaca teniskog kluba Gimnazijalac.

U nikad masovnijem turniru, kroz tri grupe i plej-of, igralo je 40 tenisera a u finalu je Gazivoda sa 2:0 u setovima bio bolji od Aleksandra Minića.

Pehar za treće mjesto zaslužio je Vuko Mišković.

Nekoliko dana prije završnice singla na terenima TK Gimnazijalac završena je i liga u dublu, gdje su u konkurenciji 12 parova najbolji bili Vuk Martinović i Damir Vujošević. Oni su u finalu bili bolji od dubla dr Branimir-Brano Vlahović i Nenad Poleksić.

"Liga je opet premašila očekivanja, uspjeli smo da završimo sa uspjehom i ovo izdanje. I to uprkos problemima i ograničenjima zbog pandemije, a uspjeli smo jer smo završnicu preselili na otvorenim terenima. Jedini problem, bilo je otkazivanje, jer je učešće najavio još veći broj teniskih rekreativaca i veterana. No, i ovako je liga bila najmasovnija, pošto je na prethodnim učestvovalo po 30-tak učesnika", kazao je direktor TK Gimnazijalac Žarko Dragaš.

U organizaciji njegovog kluba odigrano je sa uspjehom prvo takmičenje u eri svjetske pandemije, kada je nakon prvog talasa korona krize odigrano šesto izdanje Lige teniskih rekreativaca, koju je 10. jula, dobio Cetinjanin Vlado Martinović. Martinovića je na tronu smijenio Gazivoda.

Bonus video: