Đoković testira lakat na dva turnira prije odluke o Australijan openu

Đoković se zbog bolova u laktu, povrede zbog koje je odsustvovao šest mjeseci, povukao sa egzibicije u Abu Dabiju i turnira u Dohi i tako odložio za Melburn povratak na teren
1 komentar(a)
Novak Đoković, Foto: Reuters
Novak Đoković, Foto: Reuters
Ažurirano: 03.01.2018. 13:29h

Novak Đoković učestvovaće na dva egzibiciona turnira u Melburnu prije odluke oko nastupa na Australijan openu.

On je danas obavijestio javnost da će igrati u Kujongu i na "Taj Brek Tensu".

Đoković se zbog bolova u laktu, povrede zbog koje je odsustvovao šest mjeseci, povukao sa egzibicije u Abu Dabiju i turnira u Dohi i tako odložio za Melburn povratak na teren.

"Novak će otputovati u Australiju, gdje će učestvovati na dva turnira egzibicionog karaktera. Nakon toga će biti donijeta i definitivna odluka o nastupu na prvom Grend slemu sezone, Australijen openu, gdje je Novak šest puta bio šampion", navodi se na zvaničnom sajtu Novaka Đokovića.

Pored Đokovića na ovogodišnjem "Kujong Klasiku" od 10. do 12. januara igraće David Gofan, Dominik Tim, Marin Čilić, Pablo Karenjo-Busta i drugi.

Istog dana, 10. januara, u večernjim satima nastupiće i na "Taj Brejk Tensu" koji se igra na terenu "Margaret Kort" u okviru teniskog kompleksa Australijen opena, zajedno sa Rafaelom Nadalom, Stanom Vavrinkom, Nikom Kirjosem i Lejtonom Hjuitom.

Bonus video: