Đoković: Ne znam da li ću nastaviti turnir; Fric: Nole je povredu sanirao tokom meča

Branilac trofeja na Ozi openu, Đoković, plaši se da neće moći da nastavi turnir zbog povrede, kolege ne vjeruju u ozbiljnost problema

11519 pregleda 3 komentar(a)
Đoković strahuje od povrede trbušnog mišića, Foto: Tviter
Đoković strahuje od povrede trbušnog mišića, Foto: Tviter

Novak Đoković, prvi favorit Austalian opena, povrijedio je mišić u trbušnom zidu tokom trećeg seta, ali je u petom setu uspio da se vrati i savlada upornog Amerikanca Tejlora Frica.

Srpski teniser i branilac trofeja Ozi opena, međutim, smatra da će možda morati da odustane od daljeg takmičenja.

"Samo sam se trudio da ostanem u meču i krajem četvrtog seta sam se bolje osjećao. Odlučio sam da serviram i drugi servis kao da je prvi, agresivno, u upalilo je. Tačno osjećam da imam neki razriv mišića i ne znam da li ću se oporaviti za dva dana. ne znam ni da li ću moći da nastupim u trećem kolu. U svakom slučaju, ponosim se da sam uprkos povredi izborio pobjedu", kazao je Đoković.

Njega u osmini finala očekuje duel sa 14. nosiocem, Milošem Raonićem.

Ipak, kolege baš i ne vjeruju Đokoviću.

"Tačno je da je Đoković imao problema tokom naše igre u trećem i četvrtom setu, ali je bilo vidno da je to prebolio tokom petog seta. Odigrao je peti set na nivou kojim bi pobijedio bilo kojeg igrača", naglasio je Fric

"Riješiti rpoblem pokidanog mišića za dva dana, naučite mene", tvitnuo je australihjski teniser Tanasi Kokinakis, poznat sa čestim problemima sa povredama. Ipak, Kokinakis je brzo uklonio tvit.

Bonus video: