Milan Ristov osvojio turnir Podgorica open

On je nastavio niz sjajnih rezultata iz prethodnih sezona a time potvrdio da je veliki talenat i potencijal

3731 pregleda 2 komentar(a)
Milan Ristov, Foto: Privatna arhiva
Milan Ristov, Foto: Privatna arhiva

Međunarodni "Tenis Europe Eminent Podgorica open", osvojio je Milan Ristov. On je odbranio domaći teren pošto je u finalu bio bolji od Ukrajinca Danila Redkova - 2:1 (6:1, 2:6, 6:3).

Član podgoričkog Eminenta, 16-godišnji Ristov, potvrdio je osvajanjem turnira sjajnu formu a do finala je redom dobijao rivale iz Rusije, Norveške, Ukrajine i Srbije.

Milan je na tek završenom turniru igrao odlično pripremljen, jer je od sredine jula osvojio dvije titule u singlu, a igrao je finale dubla.

Titulu je 17. jula osvojio na "Tenis Europe Rio Verde", na kojem je izgubio finale dubla u paru sa Markom Dragovićem. Potom je zaustavljen nakon velike borbe od prvog favorita međunarodnog turnira u Nikšiću.

"Svi turniri su bili jaki i kosturu od 32 učesnika i zadovoljan sam učinkom. Želim da zahvalim na podršci mom klubu Eminent i trenerima Igoru Saveljiću i Ljubu Čelebiću i kondicionom treneru Marku Jevremoviću. Naravno i Ekonomskoj školi Mirko Vešović sa razrednom Ankicom Đurišić, od kojih imam maksimalno razumijevanje i podršku", rekao je Ristov.

On je nastavio niz sjajnih rezultata iz prethodnih sezona a time potvrdio da je veliki talenat i potencijal.

Bonus video: