Austrijanac se raduje što će ponovo moći da igra tenis

"Veoma se radujem. Prošlo je mnogo vremena otkako nisam držao reket u ruci i, iskreno, nedostaje mi", kazao je Dominik Tim

2549 pregleda 0 komentar(a)
Foto: REUTERS
Foto: REUTERS

Najbolji austrijski teniser i osmi na ATP listi, 28-godišnji Dominik Tim, objavio je danas da neće morati da operiše zglob desne ruke.

Tim je povredu zaradio još u junu, pri padu na turniru na Majorki, a zbog nje je morao da propusti Vimbldon, nije mogao da brani naslov na US Openu, a na kraju je morao da otkaže i sve nastupe do kraja ove sezone.

"Bio sam u Belgiji da bismo odlučili je li potrebna operacija na mom zglobu i, srećom, imam jako, jako dobre vesti. Operacija neće biti potrebna", napisao je Tim na Tviteru.

"Moj zglob je stabilan i dobro izgleda. U sljedećim nedjeljama ga moram da ga učinim gipkijim i da ga ojačam, te da uradin sve da budem spreman da ponovno igram tenis. Veoma se radujem. Prošlo je mnogo vremena otkako nisam držao reket u ruci i, iskreno, nedostaje mi", dodao je Austrijanac. Tim je u ovoj sezoni odigrao samo devet turnira, a najdalje je stigao u Madridu, gdje se probio do polufinala.

Bonus video: