Cicipas o toaletu i vakcinaciji: Ovdje je suvo, a medicinska dokumentacija je tajna

Jedan od favorita za naslov u Indijan Velsu, pogotovo zbog nedolaska prvog svjetskog igrača Novaka Đokovića, biće Grk Stefanos Cicipas čija je konferencija za novinare u pustinji južne Kalifornije bila zanimljiva

3031 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Teniserke su počele svoj dio turnira u Indijan Velsu, a najbolji teniseri s akcijom u glavnom dijelu turnira kreću od četvrtka.

Jedan od favorita za naslov, pogotovo zbog nedolaska prvog svjetskog igrača Novaka Đokovića, biće Grk Stefanos Cicipas čija je konferencija za novinare u pustinji južne Kalifornije bila zanimljiva.

Naime, trenutno treći teniser svijeta nije govorio o očekivanjima na turniru, formi... već o vrućoj temi čiji glavni protagonist, a to su česti odlasci na toalet tokom mečeva te o vakcini protiv COVID-19.

„Vidim da je ovdje prilično suvo. To je za mene dobro jer ću vjerovatno manje da se znojim. A to bi trebalo da znači da ću manje ići u toalet, a ako ću manje ići na to mjesto bit će i manje optužbi na moj račun“, uz smijeh je govorio Grk.

Isto tako, Citcpas je ranije bio jedan od glasnijih protivnika vakcinacije protiv koronavirusa.

Tada je govorio da će uzeti vakcinu jedino ako ga ATP organizacija postavi kao obavezno, ali je svojim negodovanjem protiv vakcinacije izazvao i buru u domovini. Ni ovoga puta nije otkrio da li se vakcinisao ili ne.

„Žao mi je, ali ne mogu vam govoriti ništa o onome što piše u mojoj medicinskoj dokumentaciji“, rekao je grčki teniser.

Bonus video: