Rafa Nadal spreman za London

"Rafa je dobro, koljeno je u redu. Pauzirao je da ne bi rizikovao, jer želi da osvoji turnir. ATP finale je jedino veliko takmičenje koje mu nedostaje, biće maksimalno motivisan", kazao je Moja
73 pregleda 0 komentar(a)
Nadal, Foto: Reuters
Nadal, Foto: Reuters
Ažurirano: 08.11.2017. 17:01h

Rafael Nadal je spreman za ATP finale, koje počinje u nedjelju u Londonu.

Nakon što je prošle sedmice odustao sa Mastersa u Parizu, zbog povrede koljena, njegov nastup u "02" areni bio je pod znakom pitanja, ali trener Karlos Moja kaže da je sve u redu.

"Rafa je dobro, koljeno je u redu. Pauzirao je da ne bi rizikovao, jer želi da osvoji turnir. ATP finale je jedino veliko takmičenje koje mu nedostaje, biće maksimalno motivisan", kazao je Moja.

Bez obzira na ishod završnog Mastersa, na kome učestvuje osam najboljih igrača godine, Nadal je obezbijedio prvo mjesto na kraju sezone.

"Očekivao sam da će se Rafa vratiti na vrh. Njegova strast je ogromna, ništa se ne mijenja godinama. Njegov cilj je da bude broj jedan i sve radi da ga ostvari", kazao je Moja.

Nadal će igrati u grupi "Pit Sampras" sa Austrijancem Dominikom Timom, Bugarinom Grigorom Dimitrovim i Belgijancem Davidom Gofanom.

U grupi "Boris Beker" nastupiće Rodžer Federer, Njemac Aleksandar Zverev, Hrvat Marin Čilić i Amerikanac Džek Sok.

Bonus video: