Đoković i Medvedev spremni da daju maksimum za trofej u Bersiju

Rus Medvedev brani titulu, Đoković želi peti naslov u Parizu (15 h)

5590 pregleda 1 komentar(a)
Medvedev želi da izjednači skor, Đoković da dokaže da je najbolji, Foto: Reuters
Medvedev želi da izjednači skor, Đoković da dokaže da je najbolji, Foto: Reuters

Prvi i dugi reket svijeta boriće se u Bersiju za titulu na Mastersu u Parizu. Novak Đoković vodi u međusobnim duelima sa Danilom Medvedevim - 5:4.

Rus Medvedev brani titulu, Đoković želi peti naslov u Parizu. Početak u 15 sati.

"Znam šta treba da uradim, ali to nije garancija da ću da dobijem meč. Medvedeva sam posmatrao, na piku je forme i ne griješi. Takođe i servira fenomenalno i moram odigrati najbolje da bih slavio. Spreman sam za borbu", kazao je Đokoviž, koji je plasmanom u finale obezbijedio novi rekord - sedmu godinu koju će završiti na prvom mjestu.

Pobjednik dobija i ček na 366 hiljada, poraženi duplo manje. I porazom bi Medvedev dostigao zaradu od 20 milioona dolara od nagrada na turnirima.

"Novaka je uvijek teško dobiti i spreman sam da dam maksimum. Naravno da ću koristiti neke taktičke zamisli iz moje pobjede u finalu US opena, ali svjestan sam da on neće igrati isto. Ta njegova raznovrstnost i mogućnost prilagođavanja i čini ga time što jeste. I nije moja prednost posljednja pobjeda, bila bi nad nekim drugim teniserom, jer Novak nakon poraza ima još veću želju za revanšom", naglasio je Medvedev.

Bonus video: