Šta nam sprema Novak Đoković?

Sport klub samo na Telemachu - iskoristite aktuelne promotivne ponude

42456 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telemach
Foto: Telemach

Jedan od najvećih italijanskih industrijskih centara, dom fudbalskih giganata Juventusa i Torina, pretvorio se u teniski centar svijeta.

Završni Masters sezone svjedočiće vrlo vjerovatno novom duelu Novaka Đokovića i Danila Medvedeva. Može li srpski teniser trijumfalno da okonča još jednu sezonu za pamćenje ili će sjajni Rus ponoviti tenis života sa US Opena? Hoće li Aleksander Zverev ili Stefanos Cicipas servirati iznenađenje?

Samo na Telemach platformama EON-u i Total TV-u dostupni su vam Sport klub kanali na kojima možete pratiti završni turnir u ovoj godini koji traje do 21. novembra.

Najbolji EON sadržaj i ušteda do 150 eura!

Telemach vam nudi najbolji sportski sadržaj, ali i super povoljne cijene paketa kroz koje ćete dobiti baš sve – i TV i internet i telefoniju.

Sve to po jedinstvenoj cijeni na tržištu koja će donijeti uštedu vašem kućnom budžetu.

Odlučite se za jedan od tri različita EON paketa – EON Light, EON Full ili EON Premium i iskoristite akciju po cijeni od 14.90 EUR u prvih šest mjeseci. Na taj način možete da uštedite i do 150 eura!

EON je definitivno više od televizije! Omogućava vam vraćanje propuštenog do 7 dana nazad, stopiranje u bilo kojem trenutku, a tu si i sadržaji na Youtubu i hiljade drugih aplikacija iz Google Play Stora.

Nakon što pogledate sve mečeve na Sport klubu, pređite u EON Video klub gdje vas čeka preko 19.000 filmova i serija.

A, ako vam EON treba i van kuće, uz EON aplikaciju gledajte mečeve i druge sadržaje bilo kada i bilo gdje.

Super Total TV ponuda

Za one koji umjesto EON platforme žele Total TV, u toku je super promotivna ponuda! Omogućite sebi najtraženiji TV sadržaj na dva televizora, uz besplatnu instalaciju.

Naime, svi novi korisnici satelitske Total TV usluge, bilo gdje u Crnoj Gori, mogu da gledaju najtraženije TV kanale na dva televizora u kući samo za po 5,90 eura mjesečno narednih godinu dana u okviru Total TV Start ili Premium paketa. Pored toga, dobijaju i Pink paket 24 mjeseca promotivno.

Više informacija o aktuelnim ponudama pronađite na Telemach sajtu ili pozovite Kontakt centar na 1800.