Đoković igra u Melburnu!

„Sada krećem u Australiju, jer sam dobio izuzeće i spreman sam da živim i dišem tenis narednih par nedjelja takmičenja. Hvala svima na podršci. Idemooooo ‘22”, napisao je Novak Đoković na Instagramu

28113 pregleda 73 reakcija 50 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Novak Đoković će braniti titulu na Australian openu i pokušati da postane najuspješniji teniser u istoriji!

Prvi teniser planete je na društvenim mrežama objavio da je dobio izuzeće od organizatora prvog grend slema sezone i da će nastupiti u Melburnu.

„Sada krećem u Australiju, jer sam dobio izuzeće i spreman sam da živim i dišem tenis narednih par nedjelja takmičenja. Hvala svima na podršci. Idemooooo ‘22”, napisao je Đoković.

Đoković je devet puta osvojio Australian open i ako 30. januara opet podigne pehar "Norman Bruks" ispisaće istoriju tenisa - 21. grend slemom bi na vječnoj listi pretekao Rodžera Federera i Rafaela Nadala, a ujedno i postao drugi igrač u istoriji, nakon Nadala, koji je uzeo dvocifren broj trofeja na jednom od najvećih turnira.

Njegova objava o učešću u Melburnu dolazi nakon mjeseci negativne kampanje zbog činjenice da nije htio da otkrije da li je vakcinisan.

Na kraju je pobijedio, jer nije popustio, smatrajući da je to njegova lična stvar, koju mediji ne moraju da znaju.

Ali, s obzirom na to da je napisao da je dobio izuzeće, vjerovatno je da nije vakcinisan, zbog čega će sigurno biti na udaru navijača.

To na kraju neće biti uopšte bitno, ako uspije da ispiše istoriju...

Bonus video: