Pogledajte gdje je Đoković već osvojio Australijan Open

Do kraja uz Novaka Đokovića! Sportska kladionica Meridian proglasila dobitnima opklade - Đoković osvaja Australijan Open!

7156 pregleda 35 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Meridianbet
Foto: Meridianbet

Već šest dana, Novak Đoković je glavna tema koja odzvanja svim svjetskim medijima. Ono što je za danas, ali i nadalje najvažnija informacija – najbolji teniser svijeta je “pobijedio Vladu Australije”, što znači da će 17. januara krenuti u pohod na istorijski 21. Gren slem trofej, a svoju 10. titulu na Australijan Openu.

"Zadovoljan sam i zahvalan što mi je sudija poništio ukidanje vize. Uprkos svemu što se desilo, želim da ostanem i pokušam da se takmičim na AO. Ostajem fokusiran na to. Doleteo sam ovde da igram na jednom od najvažnijih događaja koje imamo pred neverovatnim navijačima", poručio je Novak.

Trofeji govore i govoriće umjesto tebe, Nole!

Iako ministar Houk nije donio odluku o deportaciji Novaka Đokovića, ipak mu deportacija prijeti u danima koji dolaze. Ministar i dalje ima pravo da donese tu odluku, što je i potvrđeno iz njegovog kabineta.

A od sportske kladionice Meridian stiže jako zanimljiv i primamljiv potez – Kladionica Meridian će sve singl tikete sa opkladom na igru Đoković osvaja Australian Open odigrane do 05.01.2022. proglasiti dobitnima, pa ne morate strepjeti da li će minister Houk poništiti vizu našem teniseru.

PROMO KVOTA – ĐOKOVIĆ OSVAJA AUSTRALIJAN OPEN 2.40

Samo u kladionici Meridian: GEM, SET, MEČ – Đoković već osvojio Australijan Open. Zbog nepravde koju je doživio najbolji teniser svijeta, sportska kladionica Meridian odlučila je da proglasi dobitnim sve opklade da Novak Đoković osvaja Australijan Open.

Jer, Nole i jeste naš pobjednilk, a ovo je njegov pohod na istoriju!

Iskoristi priliku, osvoji 10 eura bonusa – Registruj se na meridianbet.me, iskoristi najveće kvote i kladi se na istorijsku pobjedu Novaka Đokovića.

Najveće i najbolje kvote u Meridianu! Nimalo zanemarljive kvote te čekaju i na igre:

Đoković osvaja AO bez izgubljenog seta: kvota 15

Finalni par Đoković – Medvedev: kvota 3.00

Ukupno duplih grešaka (granica 23.5): manje kvota 1.85 / više kvota 1.85

Ukupno asova (granica 99.5): manje kvota 1.85 / više kvota 1.85

Osvaja set sa nulom: kvota 1.85