Prije dva dana je nagovijestio da će biti zaražen: Bernard Tomić pozitivan na koronavirus

„Siguran sam da ću biti pozitivan u naredna dva dana, to ti kažem. Ne mogu da vjerujem da se niko ne testira, dozvoljavaju igračima da izađu na teren sa brzim testovima urađenim u njihovim sobama", rekao je Tomić u utorak u raspravi sa sudijom

9993 pregleda 2 komentar(a)
Tomić, Foto: Shutterstock
Tomić, Foto: Shutterstock

Australijski teniser, Bernard Tomić pozitivan je na koronavirus dva dana nakon kvalifikacionog meča za Australijan open, tokom kojeg je, u raspravi sa sudijom, rekao da se osjeća loše i da će biti zaražen.

Tomić je u utorak kvalifikacijama izgubio od Rusa Romana Safijulina, ali je mnogo više pažnje privukla rasprava sa arbitrom na tom meču.

„Siguran sam da ću biti pozitivan u naredna dva dana, to ti kažem. Ne mogu da vjerujem da se niko ne testira, dozvoljavaju igračima da izađu na teren sa brzim testovima urađenim u njihovim sobama. Nema zvaničnog PCR testiranja", kazao je Tomić tokom rasprave sa sudijom.

Australijski teniser je u izolaciji.

"Psihički se osjećam loše, fizički sam dobro. Bio sam motivisan da se vratim i pokažem australijskoj publici da mogu da ispunim njihova očekivanja. Virus me spriječio u tome", kazao je Tomić, prenosi "The Sydney Morning Herald".

Bonus video: