Novak Đoković na terenu u decembru - povratak u Abu Dabiju

"Srećan sam što ću se vratiti u Abu Dabi i što ću biti dio desetog izdanja ovog turnira. Velika je čast nastupiti na ovom šampionatu, pored mene igraće sjajni teniseri i biće to pravi uvod u početak sezone. Abu Dabi je sjajno mjesto i ovo će biti veliki događaj za sve fanove", rekao je Đoković
73 pregleda 2 komentar(a)
Novak Đoković, Foto: Reuters
Novak Đoković, Foto: Reuters
Ažurirano: 24.10.2017. 09:08h

Najbolji srpski teniser Novak Đoković vratiće se na teren poslije povrede na egzibicionom turniru u Abu Dabiju, koji se održava od 28. do 30. decembra, prenosi Sportklub.

Kako je Đoković izjavio za zvanični sajt turnira u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, on se veoma raduje što će ponovo na teren poslije neugodne povrede lakta desne ruke, zbog koje je u julu završio sezonu.

"Srećan sam što ću se vratiti u Abu Dabi i što ću biti dio desetog izdanja ovog turnira. Velika je čast nastupiti na ovom šampionatu, pored mene igraće sjajni teniseri i biće to pravi uvod u početak sezone. Abu Dabi je sjajno mjesto i ovo će biti veliki događaj za sve fanove", rekao je Đoković.

Srpski teniser, trenutno sedmi igrač svijeta, na egzibiciji u Abu Dabiju je osvojio trofej tri puta (2011, 2012, 2013), a 2015. je predao finalni meč Endiju Mareju zbog bolesti.

Osim Đokovića, povratak na teren u Abu Dabiju je najavio i Sten Vavrinka, dok su ranije učešće potvrdili i svjetski Broj 1 Rafael Nadal, Pablo Karenjo Busta, Dominik Tim i Miloš Raonić.

Bonus video: