Đoković: Rolan Garos je najveći cilj na šljaci

Najbolji teniser svijeta ove sedmice učestvuje na turniru Serbia Open u Beogradu

4013 pregleda 1 komentar(a)
Đoković, Foto: Reuters
Đoković, Foto: Reuters

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković ove sedmice učestvuje na turniru Serbia Open koji se održava u Beogradu.

Đoković je na startu slobodan, dok ga u drugom kolu čeka pobjednik meča u kojem se sastaju Laslo Đere i Hamad Međedović.

Srpski teniser je prethodne sedmice učestvovao na Mastersu u Monte Karlu, ali ga je već na startu pobijedio Alehandro Davidovič Fokina.

„Uzbuđen sam. Treba mi više mečeva kako bih došao do željenog nivoa tenisa. Imao sam četiri treninga juče – dva kondiciona i dva teniska – bio sam malo umoran. Koristim svaki slobodan trenutak da se fizički što bolje spremim. Pogotovo je to važno za šljaku. Nijesam bio spreman u Monte Karlu, toga sam bio svjestan, ali ipak mi najviše nedostaju mečevi. Nadam se da ću imati više mečeva nego u Monte Karlu. Nadam se da ću dobiti vjetar u leđa od publike, mnogo puta mi je to značilo, kao onaj Dejvis kup 2010. godine. Ili prošle godine pred Rolan Garos", rekao je Đoković na današnjoj konferenciji, prenosi Sport klub.

Đoković želi da bude spreman za Rolan Garos na kojem brani titulu.

"Rolan Garos je najveći cilj na ovoj podlozi, želim tamo da budem najspremniji. To ne mijenja moj pristup ovom turniru, želim da doguram što dalje, a titula je uvijek ambicija", poručio je Đoković.

Bonus video: