Đoković preokrenuo i dobio još jedan maraton protiv zemljaka: Ovo mi je baš trebalo

Đoković se muči na terenu, daleko je od takmičarskog nivoa, za njega je očito svaki meč i svaki poen veoma važan u situaciji kada je ove godine igrao na samo tri turnira, a prije Beograda odigrao svega četiri duela

17595 pregleda 14 komentar(a)
Foto: AP Photo/Darko Vojinovic
Foto: AP Photo/Darko Vojinovic
Ažurirano: 21.04.2022. 20:21h

Novak Đoković je preživio još jedan maraton sa zemljakom na Srbija openu - nakon što je juče igrao više od tri sata sa Laslom Đereom, danas je takođe poslije velike borbe i preokreta savladao Miomira Kecmanovića.

Đoković se muči na terenu, daleko je od takmičarskog nivoa, za njega je očito svaki meč i svaki poen veoma važan u situaciji kada je ove godine igrao na samo tri turnira, a prije Beograda odigrao svega četiri duela.

Kecmanović je dobio prvi set 6:4, u drugom imao brejk prednosti (2:1), ali kako je vrijeme odmicalo Đoković je bio sve bolji.

Uspio je da izjednači, a u trećem setu kontrolisao sve - kod 3:3 je napravio prvi, a kod 5:3 drugi brejk za plasman u polufinale.

"Mislim da su ove dvije pobjede veoma značajne za mene, formu, osjećaj. Nije moglo da se desi bolje. Dug meč juče, jedan, dva poena od poraza. Ovo mi je baš trebalo. Tražim svoju formu, svoju igru. Svaki dan je bolje", rekao je Đoković.

Bonus video: