Oglasio se Endi Marej i demantovao da će da završi karijeru

"Sporo sve ide. Skoro je godinu od kada sam posljednji put igrao, a to nije nešto što smo moj tim i ja očekivali", rekao je Marej, tokom predstavljanja novog modela ""Jaguara", čiji je promoter
0 komentar(a)
Endi Marej, Foto: Reuters
Endi Marej, Foto: Reuters
Ažurirano: 05.06.2018. 11:27h

Endi Marej je demantovao da će završiti karijeru, ali priznao da oporavak od povrede i operacije kuka traje sporo, te da je neizvjestan njegov nastup na Vimbldonu.

U prvoj izjavi nakon operacije, koju je obavio u januaru u Australiji, nekadašnji svjetski broj jedan je rekao da se nada da će biti spreman za sezonu na travi.

"Sporo sve ide. Skoro je godinu od kada sam posljednji put igrao, a to nije nešto što smo moj tim i ja očekivali", rekao je Marej, tokom predstavljanja novog modela ""Jaguara", čiji je promoter.

"Međutim, sve sam bliži povratku. Počeo sam da treniram prije nekoliko dana i nadam se da ću se vratiti tokom sezone na travi. Nadam se da ću doći spreman na Vimbldon".

Turnir u Londonu počinje 2. jula, a Marej, i ako bude spremam, neće biti u krugu favorita.

"Federer je favorit, ima iskustvo, kvalitet, biće odmoran. Ali, nikad se ne zna...", kazao je Marej.

On bi trebalo da nastupi na turniru u Holandiji naredne sedmice, ali male su šanse da se to dogodi. Prijavljen je i za turnir u Kvinsu, koji je uvertira za Vimbldon.

Bonus video: