Može li Serena da se predomisli: Nikada nisam rekla - povlačenje

Za to je iskoristila i poređenje sa još jednom sportskom legendom, Tomom Brejdijem, sjajnim kvoterbekom NFL-a, koji je najavio oproštaj, a zatim razmislio i ponovo izašao na teren

2806 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Serena Vilijams se oprostila od tenisa na US openu, u emotivnoj noći, sa suzama, zagrljajima, ali sada se čini da se - predomislila.

Ili preciznije rečeno, da bi mogla da se predomisli.

“Nikada nisam upotrijebila riječ povlačenje”, rekla je Serena, koja je tokom izuzetno popularnog TV šoua Džimija Felona nagovijestila da su vrata za njen povratak otvorena.

Za to je iskoristila i poređenje sa još jednom sportskom legendom, Tomom Brejdijem, sjajnim kvoterbekom NFL-a, koji je najavio oproštaj, a zatim razmislio i ponovo izašao na teren.

“Veoma sam srećna, zadovoljna onim kroz šta prolazim sada. Ima mnogo stvari koje nisam mogla da uradim, a voljela bih da radim tokom godina, ali neću da se opustim, samo želim da počnem da uživam u onome u čemu nisam mogla da uživam ranije”, kazala je Vilijams, ali dodala:

“Ono što mislim jeste da se nikad ne zna. Razgovarala sam sa Tomom Brejdijem o njegovoj priči. Ne vidim sebe daleko od tenisa koji mi je toliko dao, voljela bih da radim nešto, ali ne znam šta, voljela bih da ostanem vezana za ovaj divan sport. Tenis je bio svjetlo u mom životu...”.

Između njenog oproštaja i najave da se možda predomisli, Serena je poslala poruku Rodžeru Federeru:

“Dobrodošao u klub penzionera“.

Bonus video: