ZAVRŠEN 1. MEMORIJALNI TENISKI TURNIR „MILORAD MIŠKO ASANOVIĆ”

Pehari za Anju Drekalović i Luku Lukovca, najbolja rekreativka šefica Delegacije EU

Pehar na rekreativnom turniru osvojila je šefica delegacije Evropske unije u Crnoj Gori, Oana Kristina Popa, a u muškoj konkurenciji Arijan Ajković

5254 pregleda 0 komentar(a)
Foto: TK As
Foto: TK As

U Podgorici je juče završen 1. Memorijalni teniski turnir „Milorad Miško Asanović”, koji je od četvrtka na teniskim terenima u Kokotima okupio veliki broj djece, veterana i iskrenih ljubitelja tenisa i poštovalaca velikog teniskog zanesenjaka i radnika Milorada Asanovića.

Prva dva dana, četvrtak i petak, bila su rezervisana za turnir djece od osam do 14 godina, a Anja Drekalović i Luka Lukovac su bili najbolji u glavnom turniru.

U utješnom turniru prve pozicije su osvojili Sara Camaj i Matija Stanković. Nagrađeni u glavnom turniru su osvojili vrijedne novčane nagrade.

Veliki doprinos Memorijalu dali su i veterani, koji su se rado odazvali da zajedno sa njegovim prijateljima iz svijeta sporta, biznisa, ali i privatnog života, učestvuju na rekreativnom turniru i na taj način odali počast velikom sportskom radniku.

Oana Kristina Popa
Oana Kristina Popafoto: TK As

Pehar na rekreativnom turniru osvojila je šefica delegacije Evropske unije u Crnoj Gori, Oana Kristina Popa, a u muškoj konkurenciji Arijan Ajković.

Pehare djeci je uručio gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković, a rekreativcima Martin Leberle, izvršni direktor NLB banke.

Organizatorima, porodici pokojnog Milorada Miška Asanovića, učesnicima turnura, prijateljima, poznanicima i prisutnim sportskim radnicima, video vezom se obratila i najbolja crnogorska teniserka Danka Kovinić, koja je i sama na početku teniske karijere bila članica TK „As”.

Porodica Asanović planira da od sljedeće godine nastavi sa organizacijom „Royal cupa”, koji je proteklih 10-ak godina bio jedan od najvažnijih sportskih događaja u Podgorici.