Đoković: Izgubio sam od boljeg protivnika; Rune: Bilo je zadovoljstvo dijeliti teren sa Novakom

Đoković danas nije uspio da odbrani titulu na Mastersu u Parizu, pošto je izgubio od 18. igrača svijeta Danca Holgera Runea sa 6:3, 3:6, 5:7

6691 pregleda 8 komentar(a)
Đoković i Rune, Foto: Reuters
Đoković i Rune, Foto: Reuters

Srpski teniser Novak Đoković rekao je da je i pored poraza zadovoljan igrom na Mastersu u Parizu, a da je njegov današnji protivnik u finalu Danac Holger Rune zaslužio pobjedu.

"Apsolutno si zaslužio pobjedu, imao si nevjerovatnu nedjelju, srećan sam zbog tebe. Ti si sjajan karakter, posvećen si tenisu i naporan rad se isplaćuje. Siguran sam da te čeka svijetla budućnost", poručio je Đoković Runeu poslije meča.

Đoković danas nije uspio da odbrani titulu na Mastersu u Parizu, pošto je izgubio od 18. igrača svijeta Danca Holgera Runea sa 6:3, 3:6, 5:7.

"Hvala mom timu na sjajnoj nedjelji, izgubio sam od boljeg protivnika, nekad pobijediš nekad izgubiš, ima i drugih izazova. Zadovoljan sam igrom u Parizu", naveo je sedmi teniser svijeta.

Rune je prvi put igrao u finalu Mastersa i osvojio prvi trofej.

On je rekao da mu je Đoković jedan od omiljenih igrača i da je kao mali gledao njegove mečeve.

"Bilo je zadovoljstvo dijeliti sa tobom teren danas, uvijek sam ti se divio. Tebi i tvom timu želim sve najbolje do kraja sezone. Hvala svima, mom timu, majci, treneru i navijačima, svima koji su me podržavali ove nedjelje. Jedva čekam da se vratim sljedeće godine", rekao je 19-godišnji Rune.

On je na turniru pobijedio petoricu igrača iz 10 najboljih.

Rune će poslije ove pobjede skočiti na 10. mjesto na ATP listi.

Bonus video: