Đoković: Lakat nije u idealnom stanju

Prvi meč na turniru u Bosni i Hercegovini Đoković će odigrati sjutra (srijeda) protiv Luka van Aša, koji je nakon preokreta eliminisao Stena Vavrinku

6603 pregleda 6 komentar(a)
Đoković tokom turnira u Monte Karlu, Foto: Reuters
Đoković tokom turnira u Monte Karlu, Foto: Reuters

Povreda lakta jedina je ozbiljna koja je mučila Novaka Đokovića kroz karijeru, uostalom prije pet godina je zbog nje morao i na opraciju.

Prošle sedmice tokom ATP Mastersa u Monte Karlu lakat je ponovo zabrinuo navijače najboljeg tenisera današnjice, posebno jer pred naredni Gren slem Rolan Garosa, a o tom problemu Đoković je govorio i pred nastup na Srpska openu u Banjaluci.

"Lakat nije u idealnom stanju, ali mislim da ću biti spreman za prvi meč", poručio je Đoković, a prenosi Rojters.

Što zbog lakta, a i zbog supermotivisanog Lorenca Musetija, Đoković se od Monte Karla oprostio već u trećem kolu.

"Jedna od dobrih stvari u tenisu je što svake sedmice dobijate novu priliku da se dokažete i napravite korak naprijed. Okrenuo sam novi list", dodao je Đoković.

Prvi meč na turniru u Bosni i Hercegovini Đoković će odigrati sjutra (srijeda) protiv Luke van Aša, koji je nakon preokreta eliminisao Stena Vavrinku - 1:6, 7:6, 6:4.

"Mislio sam da će Vavrinka da dobije meč. Glesao sam Van Aša kako igra, ali ne mnogo - pravi je borac, brz i teško ga je dobiti. Nikoga ne treba potcjenjivati", istakao je Đoković.

Bonus video: