Zverev u četvrtfinalu Majamija, Marožan eliminisao De Minora

U ženskom dijelu turnira, plasman u polufinale obezbijedila je Kazahstanka Elena Ribakina koja je bila bolja od Grkinje Marije Sakari sa 7:5, 6:7, 6:4. Ona će se za mjesto u finalu boriti sa Vikrotijom Azarenkom

2944 pregleda 0 komentar(a)
Zverev, Foto: Reuters
Zverev, Foto: Reuters

Njemački teniser Aleksander Zverev plasirao se prošle noći u četvrtfinale masters turnira u Majamiju pošto je pobijedio Rusa Karena Hačanova sa 6:1, 6:4.

Peti teniser svijeta je do trijumfa protiv 16. na ATP listi stigao poslije samo 70 minuta igre. Finalista Majamija iz 2018. je u prvom setu dva puta oduzeo servis rivalu, dok je u drugom odlučujući brejk napravio u trećem gemu.

Zverev će u četvrtfinalu Majamija igrati protiv Mađara Fabijana Marožana koji je eliminisao desetog tenisera svijeta, Australijanca Aleksa de Minora sa 6:4, 0:6, 6:1. Trenutno 57. igrač svijeta je do pobjede stigao poslije sat i 45 minuta igre.

U ženskom dijelu turnira, plasman u polufinale obezbijedila je Kazahstanka Elena Ribakina koja je bila bolja od Grkinje Marije Sakari sa 7:5, 6:7, 6:4. Ona će se za mjesto u finalu boriti sa Vikrotijom Azarenkom.

Bonus video: