Politika: Štepanek glavni kandidat za Đokovićevog trenera

0 komentar(a)
Novak Đoković i Radek Štepanek, Foto: Reuters
Novak Đoković i Radek Štepanek, Foto: Reuters
Ažurirano: 09.06.2017. 09:13h

Radek Štepanek, bivši „broj 8”, jedan je od glavnih kandidata za mjesto Đokovićevog trenera, objavila je srpska Politika, u tekstu svog dopisnika iz Pariza.

Kako list navodi, Štjepanek ima 38 godina i zauzima 128. mjesto na svijetu, a zbog povreda nije odigrao nijedan meč još od Australijskog opena i vjeruje se da je veoma blizu odluke o penzionisanja, ako to već nije prelomio.

"Ono što ga čini interesantnim za Đokovića je činjenica da su njih dvojica odlični prijatelji, da Čeh spada među najbolje njegove drugare u tenisu poslije kolega iz reprezentacije. Oni su bezbroj puta zajedno trenirali, redovno se druže na manjim turnirima kada im se ukrste putevi, kao na primjer u Dubaiju", navodi se u tekstu.

"Politika" navodi da dolazak Štepaneka ne mora da znači prekid saradnje sa Andreom Agasijem, pa nije nemoguće da spomenuti dvojac vidimo zajedno u Novakovom boksu u budućnosti.

U međuvremenu, Nole je sa porodicom stigao u Beograd – gde će započeti pripreme za Vimbldon, pošto neće igrati niti jedan turnir prije trećeg Grend slema sezone.

Bonus video: