Nadal isprašio Zvereva, Marej ispao nakon 4:0 u trećem setu, eliminisan i Vavrinka

Rafael Nadal prošao je u četvrtfinale Mastersa u Monte Karlu ubjedljivom pobjedom nad Aleksandrom Zverevom 6:1, 6:1. Endija Mareja, prvog igrača svijeta, u trećem kolu savladao je Albert Ramos-Vinolas 2:1 (2:6, 6:2, 7:5)
0 komentar(a)
Ažurirano: 20.04.2017. 15:23h

Aleksandar Zverev je po mnogima najtalentovaniji teniser današnjice, budući broj jedan.

Ipak, treba mu još snage, znanja i iskustva da bi mogao da se nosi sa Rafaelom Nadalom u njegovom kraljevstvu - Monte Karlu.

Na svoj 20. rođendan, njemački igrač uzeo je "kralju šljake" samo dva gema u meču osmine finala Mastersa u kneževini - 6:1, 6:1.

Raspoloženi Nadal, devetostruki šampion, osvojio je pet gemova na servis svog deset godina mlađeg rivala, kome nije dozvolio nijednu jedinu brejk šansu...

U četvrtfinalu, Španac će igrati sa Argentincem Dijegom Švarcmanom, koji je u sličnom stilu savladao Njemca Jan-Lenarda Štrufa 6:3, 6:0.

Endi Marej završio je nastup u Monte Karlu.

Prvog igrača svijeta u trećem kolu savladao je Albert Ramos-Vinolas 2:1 (2:6, 6:2, 7:5).

Marej je furiozno počeo, a da li je povreda, zbog koje je pauzirao 30 dana, ostavila trag, ili je prelaz na šljaku bio bolan - tek, naredna dva pripala su španskom teniseru.

Ramos je izjednačio ubjedjivo 6.2, da bi u trećem setu nadoknadio dva brejka i vođstvo Mareja od 4:0.

Kod rezultata 5:5 uzeo je servis Britancu i završio posao - 7:5.

I Sten Vavrinka neslavno je završio prvi Masters na šljaci.

Švajcarac je poražen od Urugvajca Pabla Kuevasa, ubjedljivo, u dva seta - 6:4, 6:4.

U narednu rundu prošao je Marin Čilić, pobjedom nad Tomašom Berdihom (6:2, 7:6), te Luka Puj, kome je Andreas Manarino predao meč.

Galerija

Bonus video: