Crnogorski teniseri u Bugarskoj traže vizu za 2. grupu Evropske zone

Na turniru će učestvovati 15 reprezentacija, podijeljenih u četiri grupe. Pobjednici će igrati u polufinalu, a u viši rang takmičenja idu dvije najbolje selekcije
102 pregleda 0 komentar(a)
Dejvis kup reprezentacija Crne Gore, Foto: Teniski savez Crne Gore
Dejvis kup reprezentacija Crne Gore, Foto: Teniski savez Crne Gore
Ažurirano: 03.04.2017. 13:47h

Dejvis kup reprezentacija Crne Gore, u sastavu Ljubomir Čelebić, Rezart Cungu, Pavle Rogan i Mario Aleksić, koju predvodi selektor Balša Milošević, otputovala je danas u bugarski Sozopol, gdje će se od 5. do 8. aprila održati turnir 3. grupe Evropske zone.

Na turniru će učestvovati 15 reprezentacija, podijeljenih u četiri grupe. Pobjednici će igrati u polufinalu, a u viši rang takmičenja idu dvije najbolje selekcije.

Favoriti u drevnom gradu na obali Crnog mora su Bugarska i Republika Irska, ali se i „crveni” nadaju da mogu u 2. grupu.

„Daćemo sve od sebe da napravimo dobar rezultat, jer igrati za reprezentaciju za sve nas predstavlja veliku čast. Na ovom turniru ima nekoliko zaista kvvalitetnih reprezentacija, od kojih bih izdvojio selekcije domaćina Bugarske, Grčke, Irske i Moldavije. Plasmanom u plej+of napravili bismo veliki uspjeh. a trudićemo se svim srcem da iznenadimo na ovom turniru”, rekao je Čelebić.

Reprezentativci su mini pripreme obavili u hotelu „Splendid” u Bečićima, s obzirom na to da se turnir igra na tvrdoj podlozi.

Bonus video: