Đoković: Teško je igrati protiv takvog servera

"Uslovi kakvi su u Indijan Velsu odgovaraju serverima. Kada je tako, onda je u mojim gemovima bio veći pritisak, a ja sam popustio u prvom gemu na meču, pa je dinamika cijelog susreta odmah otišla na njegovu stranu", rekao je Đoković
30 komentar(a)
Đoković, Foto: Reuters
Đoković, Foto: Reuters
Ažurirano: 16.03.2017. 07:24h

Nakon poraza od Nika Kirjosa u osmini finala Mastersa u Indijan Velsu, Novak Đoković je potvrdio da je daleko od igre kojom je vladao svjetskim tenisom.

Polako, a prerano, predaje trofeje, koje je osvajao minulih godina - tri godine zaredom bio je pobjednik prvog Mastersa u godini, na kome je do sinoć imao 19 uzastopnih pobjeda.

"Ponosan sam na taj niz, ali je morao jednom da se prekine", rekao je Đoković.

Đoković je drugi put ove sezone izgubio od Kirjosa - Australijanac ga je savladao i u četvrtfinalu Akapulka.

“Baš kao i u Akapulku, servirao je izuzetno dobro, nisam uspio da vratim mnogo loptica u teren – ni na prvi, a ni na drugi servis. Veoma je agresivan, napada i veoma je teško igrati protiv njega“, kazao je Đoković.

"Uslovi kakvi su u Indijan Velsu odgovaraju serverima. Kada je tako, onda je u mojim gemovima bio veći pritisak, a ja sam popustio u prvom gemu na meču, pa je dinamika cijelog susreta odmah otišla na njegovu stranu. Nisam došao do brejk lopte, bilo je nekih gustih gemova, ali nisam uspio da uradim ono što je potrebno u tim trenucima", rekao je Đoković.koji nije želio da komentariše činjenicu da je između dva meča imao samo 16 sati odmora.

Bonus video: