Berdihu malo 6:1 i 5:2, Vavrinka siguran

U 20 i 30 počinje duel Nadal - Verdasko, oko 22 i 30 Kirjos - Zverev, pola sata kasnije Federer - Džonson, dok je šlager večeri zakazan za kraj - u tri sata iza ponoći trebalo bi da na teren izađu Novak Đoković i Huan Martin del Potro
0 komentar(a)
Vavrinka, Foto: Reuters
Vavrinka, Foto: Reuters
Ažurirano: 14.03.2017. 07:48h

Bilo je zanimljivo u "nezanimljivom" dijelu kostura na Mastersu u Indijan Velsu.

Teniser koji je u drugom kolu savladao Endija Mareja, završio je nastup na narednom koraku - srpski teniser Dušan Lajović savladao je Vaseka Pospišila 2:1 (6:7, 6:3, 7:5).

Lajović će u narednoj rundi igrati sa Pablom Karenjom-Bustom, kome je Roberto Bautista-Agut predao meč bez povrede.

Gubitnik dana je Tomaš Berdih, koji je vodio protiv Japanca Jošihite Nišioke 1:0 u setovima (6:1) i 5:2 u drugom setu, a onda dozvolio rijetko viđeni preokret.

Nišioka, koji je na glavni žrijeb došao kao srećni gubitnik, je izborio taj-brejk, i dobio ga 7:5, a u trećem slavio 6:4.

Njegov naredni rival je Sten Vavrinka, koji je eliminisao Filipa Kolšrajbera 7:5, 6:3.

Gael Monfis je bio siguran protiv Džona Iznera 6:2, 6:3, kao i David Gofan u duelu sa Albertom Ramos, dva puta po 7:6.

Monfis se u sljedećem kolu sastaje sa Dominikom Timom, dok Gofan igra sa Pablom Kuevasom.

U ženskoj konkurenciji, Kineskinja Šuai Peng je napravila iznenađenje i pobjedom 6:4, 6:4 eliminisala šestu teniserku svijeta, Poljakinju Anješku Radvanjsku. Peng će se u osmini finala sastati sa Venus Vilijams.

Par osmine finala čine i Karolina Voznijacki i Medison Kiz - Dankinja je sa 6:3, 6:1 slavila protiv Čehinje Sinjakove, dok je Amerikanka, takođe u dva seta, bila bolja od Japanke Osake (6:1, 6:4).

Nadal, Federer i Đoković večeras na sceni

Večeras se igra nekoliko sjajnih mečeva.

U 20 i 30 počinje duel Nadal - Verdasko, oko 22 i 30 Kirjos - Zverev, pola sata kasnije Federer - Džonson, dok je šlager večeri zakazan za kraj - u tri sata iza ponoći trebalo bi da na teren izađu Novak Đoković i Huan Martin del Potro.

Bonus video: