Đoković: Bio sam i mršaviji, napravio sam odličnu ravnotežu dinamike, brzine i snage

"Osjećam se dovoljno snažno. Mnogo je važno da ste spremni u svim fizičkim elementima", poručio je Novak
0 komentar(a)
Novak Đoković, Foto: Reuters
Novak Đoković, Foto: Reuters
Ažurirano: 10.03.2017. 09:29h

Novak Đoković odbranu trofeja u Indijan Velsu počinje od drugog kola (u prvom je slobodan), a večeras će saznati ko će mu biti rival, Britanac Edmund ili Portugalas Eljijaš. Ako ne kiksa, u trećem kolu ga vjerovatno čeka Del Potro, a eventualno u četvrtom Kirjos, od koga je izgubio u Akapulku, ili Zverev...

Uoči starta ovoga Mastersa serije 1.000, novinare je interesovao komentar Đokovića o njegovoj tjelesnoj težini, jer se sve više spekuliše da je promjena ishrane i očigledan gubitak težine uticao na sve slabije rezultate bivšeg reketa boj jedan.

"Bio sam i mršaviji", rekao je Đoković, uvjeren da je na pravom putu.

"Ne stajem na vagu toliko često. Moja kilaža konstantno varira, vjerovatno da sada imam manje nego prošle godine. Ali to ništa ne znači, napravio sam odličnu ravnotežu dinamike, brzine i snage. Osjećam se dovoljno snažno. Mnogo je važno da ste spremni u svim fizičkim elementima", poručio je Novak.

Đoković je Masters u Indijan Velsu osvajao pet puta, a tri godine zaredom je bio najbolji, pobijedivši u finalu Federera 2014. i 2015, a Raonića prošle godine.

Bonus video: